Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Μακιγιάζ και Ύπνος!!!Ποτέ μαζί.


Καλησπέρα κορίτσια μου σήμερα θα αναλύσουμε ένα θέμα που μας αφορά όλες..Οσο προσέχουμε τόσο θα έχουμε,έτσι δεν λένε?

Ξυπνάμε λοιπόν ένα ωραίο πρωινό και ώς συνήθως οι περισσότερες αν όχι όλες βαφόμαστε πριν βγούμε απο το σπίτι για να πάμε στις δουλειές μας,για καφέ,βόλτα..
Περνάει μια ευχάριστη μέρα έχουμε κάνει η κάθε μια ένα ωραιότατο μακιγιάζ το οποίο το ανανεώνουμε κιόλας μέσα στην ημέρα.
Όσο νά'ναι όσο είμαστε εκτός σπιτιού βαμμένες μας προστατεύει το μακιγιάζ απο τους ρύπους τα καυσαέρια και ότι άλλο υπάρχει στην ατμόσφαιρα.Δεν περνάει στην επιδερμίδα.

Όταν λοιπόν τελειώνε η μέρα μας και έχει βραδιάσει και πάμε στο κρεβατάκι μας να κοιμηθούμε
το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ξεβάψουμε καλά το πρόσωπό μας απο το μακιγιάζ.
Να καθαρίσουμε κάθε ίχνος μακιγιάζ απο το πρόσωπό μας.
Είμαστε ένοχες.Δεν θα σας κρύψω οτι όλες το έχουμε κάνει να κοιμηθούμε με μακιγιάζ γιατι δεν έχουμε κουράγιο να ξεβαφτούμε,μπορεί να βαριόμασταν η να είχαμε μια κουραστική μέρα,ή να γυρίσαμε πολύ αργά..Το καταλαβαίνω και μπορεί να συμβεί πολλές φορές.
Άλλα όχι είναι το Α και το Ω να κοιμόμαστε με καθαρό πρόσωπο.

Είναι όμως μια κακιά συνήθεια που καταστρέφει όλη την επιδερμίδα,
Το make-up είναι ένα παχύ στρώμα που απορροφά όλα τα βακτήρια της ημέρας με αποτέλεσμα να εμποδίζει την αναγέννηση των κυττάρων τατά την διάρκεια της νύχτας δημιουργόντας ρυτίδες και κάποιες φορές ακμή.Και αυτό δεν το θέλουμε καθόλου!!!
Ακόμα και το κραγιόν που νομίζουμε οτι το έχουμε φάει όλο,υπάρχουν υπολοίματα άμα δεν ξεβάψουμε τα χείλη μας..έιναι πολύ σημαντικό βήμα και αυτό διότι δημιουργεί ξηρότητα και σκάσιμο στα χείλη.
Γιά'αυτό λοιπόν όταν ξεβάψουμε τα χείλη μας καλό θα ήταν να τα περασουμε με ενα balm για ενυδάτωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1)Ξεβαφόμαστε έστω με ένα μαντιλάκι ντεμακιγιάζ αν δεν έχουμε το κουράγιο να το κάνουμε σωστά.
2)Δεν κοιμόμαστε ποτέ βαμμένες γιατί θα γεμίσουμε ρυτίδες και δεν αρέσει σε καμία γυναίκα αυτό νομίζω.
3)Προτείνουμε ακόμα και στο αγόρι μας να το κάνει.(Κάποιοι κι όμως το κάνουν)
4) Το καλύτερο να το σαπουνίζουμε το προσωπό μας και να προχωράμε στην ενυδάτωση
5)Μην ξεχνάτε να βλαζετε balm στα χειλάκια..θα δείχνουν και πιο φρέσκα το πρωί


Καλό σας βράδυ γλυκα μου!!!
Φιλακια πολλά

3 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα. Οταν ημουν μικρη εκανα το λαθος να κοιμαμαι αρκετες φορες με μακιγιαζ επειτα απο ξενυχτι. Μετα ξυπνουσα κ τρομαζα. Χαχα. Πλεον δεν υπαρχει περιπτωση. Και ορθια να κοιμαμαι αμτο ντεμακιγιαζ γινεται στον αυτοματο πιλοτο. mynonboringworld.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω υπήρχαν πολλές φορές που βαριόμουν να ξεβαφτώ αλλα τότε δεν με ένοιαζε και τόσο,υώρα όμως που μεγαλώνουμε πρέπει να το προσέχουμε.Και όπως λές πολλές φορες μπαίνουν τα μαντιλάκια καθαρισμού στον αυτόματο χαχα 😉😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω υπήρχαν πολλές φορές που βαριόμουν να ξεβαφτώ αλλα τότε δεν με ένοιαζε και τόσο,υώρα όμως που μεγαλώνουμε πρέπει να το προσέχουμε.Και όπως λές πολλές φορες μπαίνουν τα μαντιλάκια καθαρισμού στον αυτόματο χαχα 😉😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή