Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Έξυπνα TIPS για επανόρθωση ξεραμένης Μάσκαρας

Ξεράθηκε η Μάσκαρα σας?


Υπάρχει λύση,θα σας πώ 3 έξυπνα TIPS για να την επαναφέρεται στην αρχική της μορφή.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για να βγούμε και ένα απο τα τελευταία στάδια αυτης της ομορφιάς είναι η αγαπημένη μας Μάσκαρα για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα..

Υπάρχουν όμως πολλές φορές εκέι που πάμε να εφαρμόσουμε την μάσκαρα συνειδητοποιούμε οτι έχει ξεραθεί,αφήνει κομπάκια στο πέρασμα της και παλεύουμε με πολλά περάσματα να μας αφήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Βέβαια δεν εννοώ μια μάσκαρα που δεν θυμόμαστε απο πότε την έχουμε.Γιατί η μάσκαρα έχει ημερομονία λήξεις,διαρκεί εώς 4 μήνες το πολύ.

Μιλάμε για μια μάσκαρα που είναι σχετικά καινούργια και απλά για κάποιο λογο έχει ξεραθεί όπως να έχει πάρει αέραΣε αυτό το  σημείο την παρατάμε και ανοίγουμε μια καινούργια.
Λάθος κορίτσια μου,κι όμως μπορούμε να ξανα κάνουμε την μάσκαρα μας όπως την είχαμε αγοράσει.

 


 Ας ξεκινήσουμε με τα 3 TIPS που θα σας λύσουν τα χέρια για να μην την αφήνετε γρήγορα παραπονεμένες.

Το 1ο TIP είναι να ζεστάνουμε νερό σε ένα ποτηράκι να κλείσουμε πολύ καλά την μάσκαρα και να την βάλουμε μέσα στο ποτήρι για καμιά ώρα,στην συνέχεια ανακινούμε την μάσκαρα με το βουρτσάκι και η μάσκαρα σας θα έχει 'ξαναγεννηθεί'.

 
 2ο TIP ένα πίο γρήγορο κόλπο είναι να βάλουμε μέσα στην ξεραμένη μάσκαρα 2-3 σταγόνες Ελαιόλαδο η καλύτερα Αμυγδαλέλαιο.Ξανα ανακινούμε την μάσκαρα με το βουρτσάκι και είναι έτοιμη για έντονο και πάλι βάψιμο.

 Το 3ο TIP είναι το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ματιών θα έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία..Θα σας λύσει τα χέρια.

Σας φιλώ.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου