Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

LACTACYD φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή της γυναικας.


LACTACYD, προϊόντα καθημερινής υγιεινής και προστασίας για την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή.

Καλησπέρα σας κορίτσια μου.

Ήθελα πολύ να σας μιλήσω για μια εταιρία που μου δόθηκε η ευκαιρία να την γνωρίσω δοκιμάζοντας κάποια προϊόντα της.
Την ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία αυτή.Πάμε να σας αναφέρω μερικά βήματα αυτής της εταιρίας πριν αναλύσουμε τα προϊόντα που δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Το Lactacyd ιδρύθηκε στην Γαλλία το 1950 από επιστήμονες που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα προϊόν για την φροντίδα, προστασία και καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.
Εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως εμπιστεύονται το Lactacyd εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια.
Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία  προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε όλες τις φάσεις της ζωής σας, εφηβεία, έμμηνος ρύση, εγκυμοσύνη, λοχεία, εμμηνόπαυση.

Τι μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής σας?
Τα συνθετικά ρούχα
Η άθληση λόγο του έντονου ιδρώτα
Το άγχος, στρες και κούραση
Κοινά σαπούνια και αφρόλουτραΣερβιέτες (όταν δεν αλλάζονται τακτικά) και ορισμένα αντιβιοτικά.
Όλα τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινότητα μας και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές, ειδικότερα με προϊόντα που διαταράσσουν το pH της ευαίσθητης περιοχής.




Πάμε να δούμε τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί σου κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σου.

Για αρχή θα σας δείξω αυτά τα δειγματάκια με τα υπέροχα παστέλ χρωματάκια που μου στείλανε από 4 διαφορετικά προϊόντα. 
Κάποια από αυτά τα έχω δώσει σε δικά μου πρόσωπα και είδη έχουν αγοράσει τα προϊόντα.
Όποιος δοκιμάζει αυτή την εταιρία την αγαπάει.










Ας ξεκινήσουμε με το Lactacyd Fresh Gel, που μου αρέσει πάρα πολύ η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μετά το ντους.Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, σχεδιασμένο να παρέχει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και πρόληψη της δυσοσμίας. Έχει πολύ ελαφριά, gel υφή, με  αναζωογονητικό άρωμα. Κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας, χωρίς να τσούζει και να ξηραίνει.


Το δεύτερο προϊόν είναι το Lactacyd Intimate Washing Lotion. Αυτή η απαλή λοσιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, καθαρή και  γεμάτη με τη φρεσκάδα του λουλουδένιου αρώματος του. Είναι ένα ήπιο προϊόν με βιταμίνες και πρωτεΐνες. Πραγματική απαλότητα!









Το τρίτο προϊόν είναι το Lactacyd Pharma Sensitive, ένα ήπιο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή που ενδείκνυται για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα, αλλεργίες στο άρωμα.

Ιδανικό και κατά την εφηβεία.
Είναι τόσο ήπιο όσο το νερό. 
Δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές, σαπούνι και είναι υποαλλεργικό.
Πολύ απαλό προϊόν το λάτρεψα.









Το τελευταίο προϊόν που με έχει βοηθήσει πολύ τον τελευταίο καιρό είναι το Lactacyd Antiufungal,  υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής με ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΟΥΣ παράγοντες. 
Ένα προϊόν με 24ωρη αντιμυκητιασική προστασία, σχεδιασμένο για την ανακούφιση από τον κνησμό τον πόνο και το αίσθημα καύσου.
Το χρησιμοποιούμε ώς συμπληρωματική αγωγή στη θεραπεία κατά της μυκητίασης του κόλπου.Περιέχει Calendula και Βισαβολόλη τα οποία είναι γνωστά συστατικά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες.Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα, σας συνιστώ να δοκιμάσετε όποια αρμόζουν στις ανάγκες σας και είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψετε. Είναι ότι χρειάζεται μια γυναίκα για να έχει μια ήρεμη καθημερινότητα.



Όλα τα προϊόντα είναι γυναικολογικά ελεγμένα. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Τα βρίσκουμε στα φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών Hondos και Super Markets.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε
https://www.facebook.com/LactacydGreece/?fref=ts

Ότι θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε για τα συγκεκριμένα προϊόντα.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου.

Σας φιλώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου