Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η Yoga καταπολεμάει το άγχος


Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε?
Σήμερα θα σας μιλήσω για την Yoga όλοι λέμε απο Σεπτέμβρι θα ξεκινήσουμε γυμναστήριο.

Πού χρόνος για γυμναστήρια?Την μια βαριόμαστε να πάμε,την άλλη μας πιέζει ο χρόνος απο την πολύ δουλειά και τις υποχρεώσεις.
Υπάρχει λύση για όποιον του αρέσει αυτό το hobby.
Δοκιμάστε να κάνετε Υoga στο σπίτι. Θα σας ηρεμήσει, θα σας χαρίσει ευεξία και φυσικά θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας καταβάλει απο την καθημερινότητα.Τ
α οφέλη της πολλαπλά. Τι λέτε, ξεκινάμε;

Όσοι ασχολούνται με την Yοga έχουν σίγουρα μάθει πως λειτουργεί για τις χαλαρωτικές τις ιδιότητες οσο και την συσφιξη που προσφέρει στο σώμα μας,ενώ γεμίζει τον οργανισμό με ευεξία.

Ένα πλεονέκτιμα είναι οτι μπορεί να γίνει ακόμα και στο σπίτι να φοράτε άνετα ρούχα και να βάλετε χαλαρωτική μουσική και να επικεντρωθείτε στην χαλάρωση.

Η Yoga είναι μια απο τις αρχιαότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος.
Οι ρίζες της προέρχονται απο την Ανατολή.

H Yoga περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό απο ασκήσεις και  διάφορες τεχνικές.Η Yoga ενώνει την ατομική συνείδηδη-πνεύματος με την συμπαντική συνείδηση-πνεύμα,έτσι εξισορροπή και το σώμα,το μυαλό,τα συναισθήματα και τη ψυχή.


Η Yoga προσφέρει στον άνθρωπο,έναν τρόπο να αναπτύξει την ισορροπία να συντονίσει τις κινήσεις και στο κέντρο βάρους.Ανανεώνει  και θεραπεύει το σώματεντώνοντας τις αρθρώσεις,την σπονδυλική στήλη τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα με την αναπνοή.
Το οξυγόνο τροφοδοτεί όλα τα εσωτερικά μας όργανα,τα νεύρα και τους αδένες.


Ένας παραπάνω σημαντικός παράγοντας για να ξεκινήσει κανείς YOGA είναι για να καταπολεμίσουμε το άγχος και το στρές, να μας ανεβάσει την διάθεση ακόμα και στις εγκυμονούσες. 
  • Στη διάθεση δρα ευεργετικά για στην κατάθλιψη και το χρόνιο στρες.Απο ότι έχω ακούσει στις Η.Π.Α. η «συνταγή» που,δίνουν πολλοί γιατροί για την αντιμετώπιση των ψυχικών προβλημάτων είναι η γιόγκα, η οποία χαρίζει ηρεμία και εσωτερική γαλήνη.
  • Στην εγκυμοσύνη Υπάρχουν ειδικά μαθήματα γιόγκα για τις εγκύους (με τη συγκατάθεση του γυναικολόγου τους).Η γιόγκα για εγκύους μπορεί να ανακουφίσει από τους πόνους της μέσης. Επίσης, μπορεί να διευκολύνει τον τοκετό για καλύτερη γέννα.

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται να ασχολειθέι με ένα τέτοιο hobby το προτείνο ανεπιφύλακτα.
Λειτουργεί θετικά σε πολλά σημεία της ζωή μας.Υπάρχουν σχολές και διάφορα γυμναστήρια που παρέχουν YOGA.

Σας φιλώ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου